SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Ingyenes szállítás 2 gyémántfestmény vásárlása esetén

Kép erről: creativitypng

MPL házhozszállítás, akár másnapra

Kép erről: wallpng

MPL csomagautomata / postapont lehetőség

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

1 290 Ft

1 munkanapon belül
(12:00 előtt leadott rendelésnél)

A 12:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap feladjuk a kiszállító cégnek, így csomagod a következő munkanapon fog megérkezni.

Ha 12:00 után adod le rendelésed, akkor azt csak másnap tudjuk feladni, de így is maximum 2 munkanapon belül nálad lesz a rendelt gyémántszemes kirakó.

Termékeinket 1-2 munkanapon napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 8.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Ha véletlen az adott napon nem tartózkodsz otthon, az e-mailben kapott linken keresztül választhatsz egy neki megfelelő napot és időpontot, amikor a csomagot a kiszállítsa számodra.

MPL Ügyfélszolgálat

  • Ügyfélszolgálat: 8:00-20:00
  • Tel.: +36 1 767 8282

GY.I.K.

Amint átadtuk a csomagot a szállítási partnerünknek, ők mind e-mailben, mind SMS-ben értesítenek a kiszállítás napjáról, valamint arról, hogy mely időintervallumban szállítja a futár a csomagot.

A tájékoztatókban szerepel a futár telefonszáma is így, ha előreláthatólag mégsem tartózkodnál otthon a kézbesítés időtartamában, akkor ezt tudod jelezni a futár felé és kérheted, hogy másnap kézbesítsék a csomagot, amikor biztosan otthon leszel.

A futár a csomag kézbesítése előtt közvetlenül még felhív, hogy érkezik.

Ha éppen nem tartózkodsz otthon amikor a futár érkezik, akkor nincsen semmi gond, mert az MPL összesen 2 alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését.

Ha előre tudod, hogy nem leszel otthon a kézbesítés idején, akkor a tájékoztató e-mailben vagy SMS-ben szereplő telefonszámon (a futár telefonszámán) tudod jelezni ezt és kérheted, hogy másnap kézbesítsék a csomagot, amikor biztosan otthon leszel.

Ha előre tudod, hogy nem leszel otthon a kézbesítés idején, akkor a tájékoztató e-mailben vagy SMS-ben szereplő telefonszámon (a futár telefonszámán) tudod jelezni ezt és kérheted, hogy másnap kézbesítsék a csomagot, amikor biztosan otthon leszel.

Amennyiben ritkán vagy otthon, akkor 2 dolgot tudunk javasolni:

  • Egyrészt rendelésedet kérheted az MPL csomagautomaták egyikébe, amelyekből 5 naptári napon belül bármikor felveheted a csomagot.
  • Másrészt rendelésedet kérheted a munkahelyedre is

Szállítás MPL csomagautomatába / Postapontra

1 290 Ft

1 munkanapon belül
(12:00 előtt leadott rendelésnél)

Lehetőséged van MPL csomagautomatába vagy postapontra kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod. A csomagautomaták többségét 0-24 órában haszálhatod.

MPL Ügyfélszolgálat

  • Ügyfélszolgálat: 8:00-20:00
  • Tel.: +36 1 767 8282

GY.I.K.

Az MPL 5 naptári napig őrzi a csomagokat az automatákban, az 5 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak.

Az átvételi határidő a csomag érkezéséről szóló sms és e-mail értesítésben található.

Az 5 naptári nap leteltével az MPL eltávolítja a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvedd a csomagot.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Biztonságos bankkártyás fizetés Paylike-kal

Utánvét lehetőség - fizetés a futárnak

Utánvét - fizetés a futárnak

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Az utánvét kezelésének díja 290 Ft.

Online bankkártyás fizetés Paylike-kal

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

A paylike fizetési lehetőséghez tartozó kép. Gyémántszemes kirakó

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információkért látogass el a www.paylike.hu-ra.